fredag 27 februari 2015

Artikeln är publicerad

Idag kan ni läsa om mig på Aftonbladet.se ang mobbningen som jag har stått ut med. Jag vill hänvisa alla till inlägget "Att leva med en sjukdom som aldrig försvinner" - http://malinjjhenaes.blogspot.se/2014/09/att-leva-med-en-sjukdom-som-aldrig.html?m=0
Där kan ni läsa mina egna ord om min tid som mobbad. 

För er som inte har läst artikeln så hittar ni den här - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20332828.ab :) 45 kommentarer:

 1. Hej, FYI hittade dig via aftonbladet, finns alltid haters över allt.
  Majoriteten är avensjuka :) Meeeeeen skit i dom :)
  Det finns bra personer där ute exemple jag och flera andra hoppas jag i allafall.
  Grattis i förskott.
  Btw få inga konstiga idéer, du är sjukt söt.. så deras åsikt är invalid vilketfall :)

  SvaraRadera
 2. Finns avundsjuka människor överallt, alla är fina som dom är och du är inget undantag. Lycka till i framtiden.

  SvaraRadera
 3. Hur man kan hoppa på någon på det sättet överhuvudtaget oavsett är för mig en gåta och helt främmande. Än mer när man är smal och så vacker som du är <3

  SvaraRadera
 4. Hej jag läste din artikel och tycker det är synd att du tog åt dig så hårt då jag anser att du är sötare än många tjejjer jag har sett! Hoppas du mår bättre framöver och skit i alla haters.

  SvaraRadera
 5. Hej, jag klickade in mig här via artikeln på aftonbladet, aldrig läst din blogg innan. Men vill bara säga att du aldrig ska glömma att du är perfekt precis som du är. Det är hemskt att läsa om mobbning och tyvärr förekommer det mer än nånsin idag i samband med instagram och andra medier. Många förstår inte hur mycket "kommentarer" kan påverka en person negativt, ord påverkar mer än vad man tror. Jag vill att du ska veta att det finns människor där ute som respekterar andra precis som de är. Jag vill även att du ska veta att det var otroligt starkt av dig att vara med på artikeln och jag hoppas att artikeln får andra tjejer att kämpa vidare. Du är en förebild!

  SvaraRadera
 6. Avundsjuka driver folk till hat. Så hemskt. Ta nu ingen mer skit i livet söta Malin. Kram.

  SvaraRadera
 7. Läste om dig på Aftonbladet och ville bara ge dig beröm som kämpar på.
  Dessutom ville jag hjälpa till att få dig att inse hur fel dem har.

  Jag tycker att du är jätte snygg. Dem andra är bara avundsjuka.

  SvaraRadera
 8. Hej! Fan vad söt, snygg och vacker du är, och vilken snygg kropp!

  SvaraRadera
 9. Men seriöst, du är ju SKITSNYGG! Du påminner om Danneel Harris :) I detta fall lovar jag att det är extremt svartsjuka personer som mobbar och jag hoppas att du själv ser hur du ser ut :) Lycka till i framtiden! Kram

  SvaraRadera
 10. Läste artikeln på AB. Man kan bli så arg när man inser hur många fega människor som sitter och trycker bakom en data(mobil)skärm. Hur som helst, du är galet söt (hoppas du vet det) och jag blir väldigt glad när jag läser att du har gått vidare i ditt liv! Lycka till med allt! /Johan

  SvaraRadera
 11. Läste artikeln på AB. Man kan bli så arg när man inser hur många fega människor som sitter och trycker bakom en data(mobil)skärm. Hur som helst, du är galet söt (hoppas du vet det) och jag blir väldigt glad när jag läser att du har gått vidare i ditt liv! Lycka till med allt! /Johan

  SvaraRadera
 12. Läste artikeln på AB. Man kan bli så arg när man inser hur många fega människor som sitter och trycker bakom en data(mobil)skärm. Hur som helst, du är galet söt (hoppas du vet det) och jag blir väldigt glad när jag läser att du har gått vidare i ditt liv! Lycka till med allt! /Johan

  SvaraRadera
 13. Du är vacker som en sommardag! Bara så du vet....

  SvaraRadera
 14. Magnus Nordström27 februari 2015 11:15

  De som säger att du är ful, fet eller vad det nu är. De är varelser som mår dåligt i sig. Du är en mycket söt tjej och absolut inte tjock eller äcklig. Tro mig. Gör som jag: har inte facebook, twitter eller nåt annat. Om du väljer att ha konton så behöver absolut inte ta åt dig sånt här från denna typ av människor.

  SvaraRadera
 15. Dom borde skaffat glasögon, du är otroligt vacker :-)

  SvaraRadera
 16. Hittade dig vid aftonbladet. Ville bara säga att du är otroligt vacker! och det kommer alltid finnas människor som är avundsjuka och vill trycka ner. fortsätt med att vara stark!

  SvaraRadera
 17. Det krävs en otrolig karaktär och drivkraft för att komma tillbaka så som du har gjort. Du borde få en stor eloge för att du har uppmärksammat problemet och att du inte böjer dig för alla "haters". Det finns ett känt citat från en viss Arnold: "Everybody pities the weak, jealousy you have to earn!". Glöm inte att de hatar dig för att du är bättre än dem, så enkelt är det! Lycka till i framtiden och stay strong!

  SvaraRadera
 18. Så jävla snygg är du!! ��

  SvaraRadera
 19. Såååå sjukt! Du som är så vacker :)
  Skit i va folk säger, du är jättesöt :)

  SvaraRadera
 20. Jag läste artikeln i ab, något man måste komma ihåg är att näthat är inget nytt egentligen utan har tidigare kallats "skitsnack bakom ryggen", och har alltid funnits om än inte i social media. Men poängen är densamma, det är just bara skitsnack från människor som på något sätt mår dåligt själva. Du är otroligt vacker men kom ihåg att utseende är bara just ett utseende, en härlig personlighet är det viktigaste tycker jag ��

  SvaraRadera
 21. Måste vara avundsjuka för du är fantastiskt snygg och definitivt inte tjock. Att du är singel måste vara ett val för massor av killar måste ragga på dig ;-)

  SvaraRadera
 22. Måste vara avundsjuka för du är fantastiskt snygg och definitivt inte tjock.
  Att du är singel måste vara ett val för massor av killar måste ragga på dig ;-)

  SvaraRadera
 23. Helt otroligt, kan bara hålla med övriga här, du är otroligt vacker finns inga ord!!

  Som nån skrev så är avundsjuka en stark drift som driver dom, kanske osäkra på sig själva.

  Nä fortsätt vara dig själv och låt ingen trycka ner dig.

  SvaraRadera
 24. Jag fattar ingenting! Enligt min standard är Du smal, söt och fantastisk!
  Evelina

  SvaraRadera
 25. Jag fattar ingenting! Enligt min standard är Du smal, söt och fantastisk!
  Evelina

  SvaraRadera
 26. Hej Malin!

  Bra att ett stort problem, som alltför många föräldrar är omedvetna om lyfts fram. Strongt gjort. Har du vägarna förbi Lidingö under vårterminen får du gärna komma och prata lite med min femteklass (ja, de har redan börjat....) om vad som vekligen kan hända där ute i sociala medie-världen.

  Vänliga hälsniongar,

  Björn Carlson
  Mattelärere, Källängens skola, Lidingö

  SvaraRadera
 27. Hallå Malin.

  Kämpa på! Glöm vad dom säger, du är skitsnygg. Kämpa kämpa kämpa! :)

  SvaraRadera
 28. Såg artikeln i aftonbladet och vill bara att du ska veta att du är oerhört vacker

  SvaraRadera
 29. Hej snygging!

  Läste artikeln på Aftonbladet, och sånt här gör mig abra så jävla ledsen. Att folk inte kan ha mer till liv än att göra det till en vardagssyssla att klanka ner på folk som de i många fall inte ens känner. Jag önskar jag hade en lösning på problemet, men den enda lösningen är väl mer kärlek och respekt i världen, och den banan är det ju tydligen allt för många som inte är villiga att gå in på.
  Hoppas att du kan ta dig förbi detta och bli stark igen. Skuldbelägg aldrig dig själv för vad du fått stå ut med. Vi är bara människor, och samtidigt som det betyder att ingen av oss är perfekt så betyder det också att vi förtjänar respekt så länge vi står för vilka vi är och vad vi gör.
  Sköt om dig.

  Mvh // Andreas B

  SvaraRadera
 30. Såg också artikeln I Aftonbladet, tror de flesta som kommenterat undrar, likt som jag, vad det är för fel på de idioter som lett till att det blev en artikel ifrån början :)

  SvaraRadera
 31. Jadu vännen vad ska man säga!? Skulle tro att dom som håller på lider ju av något.Dåligt självbild e självförtroende.Du har nått som inte de har.Och min personliga åsikt är att du är jätte snygg o söt.Du har ett exotiskt utseende som tilltalar enormt mycket.Vart har du påbrå ifrån? Du påminner om balkan.Och det är nått jag gillar.Serbien, kosso mm.De som mobbat dig är nog raka motsatsen.Inte alls vackra e omtyckta.Då måste de ta ut det på nån annan.Ren avundsjuka.Kämpa på sötnos./ Ps! Tar gärna en fika m dig ;-) /Kram B

  SvaraRadera
 32. Skit i näthatande idioter! Jag har fått höra bl.a att jag borde sprättas upp som den gris jag är m.m...Alla är perfekta som dom är, och du verkar vara stark! Kommer följa din blogg! :)

  SvaraRadera
 33. Folk är idioter som kan förstöra andras liv. Inget fel alls på henne. Hon är t.o.m riktigt snygg.
  Härligt att hon står på sig!

  SvaraRadera
 34. Folk är idioter. Inget fel alls på henne, tycker t.o.m att hon är riktigt snygg. Även om man inte håller med så borde folk ha nog med vett att förstå att man inte kan bete sig hur som helst mot andra. Det kan förstöra liv!

  Härligt att hon står på sig och pratar om det!

  SvaraRadera
 35. Staffan Persson27 februari 2015 15:15

  Bra med denna artikel så att föräldrarna till dessa näthatande snorungar förhoppningsvis kan vakna till och förstå vad deras små ill-battingar håller på med! Det är ju sjukt vad de beter sig som små fega kräk.

  Väldigt tråkigt att läsa att du kände dig tvingad att hoppa av gymnasiet pga mobbning... men det finns många andra utbildningsalternativ (som Komvux, Folkhögskola, m.m) man kan välja, om du ändå känner för att plugga vidare.

  Ang. ditt specifika fall, med allt detta näthat, så tror jag precis som många andra redan kommenterat, att den bakomliggande orsaken är något annat för du ser ju ut precis som vem som helst (eller snarare mycket bättre än de flesta). Dålig självkänsla eller annat hos personerna som mobbar, brukar ju vara det vanliga.

  Stå på dig och låt inte såna små människor trycka ned dig - de är inte värda att lägga någon energi på! Önskar dig all lycka och välgång!

  Med vänlig hälsning,
  /Staffan Persson

  SvaraRadera
 36. Bra intiativ med bloggen. Kàmpa pà, du àr bàst!

  SvaraRadera
 37. bra grejer helt enkelt!

  SvaraRadera
 38. Kommer hit från aftonbladet artikeln. Det är vidrigt att höra alla dessa historier om människor som känner att de har rätt att trycka ner andra människor. Föräldrar måste börja bry sig om vad deras ungar gör online och det gäller tills de lämnar boet för det är ganska uppenbart att vissa personer förblir juvenila långt upp i åldrarna. Du är inte bara galet vacker utan verkar också vara en stark och intressant människa och låt aldrig någon annan säga något annat. Kommer nog svänga förbi här lite då och då och läsa om dit liv.

  Ha de fint

  SvaraRadera
 39. heja heja heja heja!! Vad MODIG du är!!!

  SvaraRadera
 40. Jag vet inte om jag är den enda härinne som tycker så här. Men de enda bilderna som jag ser är på en tjej som mycket väl skulle kunna vara en känd skådespelerska eller modell. Det är med andra ord helt uppenbart att det enbart handlar om avundsjuka, troligtvis från andra tjejer. Ingenting att bry sig om. Jag tror att folk, framförallt andra tjejer, ser upp till dig, eller har dig som förebild, trots att de inte säger det öppet, så att du hör.

  SvaraRadera
 41. Du är grym, stand up and fight on! Grattis på födelsedagen! :)

  SvaraRadera
 42. Men herregud, vilken jäkla babe du är alltså! Jag blev typ kär. Som flera andra säger, det måste handla om avundsjuka. Oavsett är det bara att strunta i alla haters, livet kommer att le mot dig:)

  SvaraRadera
 43. Hej !!!

  Du är ju jättefin .....

  SvaraRadera
 44. Som andra sagt här, så ser denna unga dam grymt bra ut, så avundsjuka är en trolig förklaring. Även om det inte tar bort smärtan av att ha blivit nedtryckt, kan det förhoppningsvis ge lite perspektiv och tröst. Tyvärr finns det en del svaga människor som har ett märkligt behov av att trycka ned andra.

  SvaraRadera