fredag 27 februari 2015

Aftonbladet

Inom kort kommer ni att läsa om mig på Aftonbladet.se och i deras tidning. Jag kommer att skriva ett längre inlägg om intervjun och fotograferingen imorgon. 
Förhoppningsvis publiceras det imorgon eller på min lilla födelsedag - lördag :) 

Nu ligger jag i sängen och skriver ner allt jag ska ha med mig imorgon. Då rullar bilen mot Falun för att kolla på skid VM :) 
Så på söndag efter att ha firat födelsedagen i Falun så åker jag till Sälen och är där i en vecka. Det kommer bli så skoj att få träna och leva livet fullt ut! 

Innan jag släcker lampan och säger godnatt så ska jag kolla på ett avsnitt av The O.C. 
Min lilla lista som är 3x så lång som på bilden...

10 kommentarer:

 1. Hej! Jag läste på aftonbladet och jag kan bara beklaga att folk är så tragiska att de inte ägnar sig åt annat än att skriva elaka kommentarer på andras bilder. Du är vacker. De här människorna som skriver har så många problem i sina egna liv, men de mår bättre om de kan hitta på/säga elaka saker om andra, det gör att deras dåliga liv blir lite bättre en stund. Jag flrstår att det kan vara svårt, men kämpa på! :) Du är väldigt vacker och jag hoppas allt kommer gå bra för dig :) Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Jag ramlade in här efter att ha läst om dig i Aftonbladets artikel och blir så illa berörd. Stå på dig! Håll huvudet högt!

  SvaraRadera
 3. Hej, FYI hittade dig via Aftonbladet, Få inga konstiga idéer eller så..
  Du är sjukt söt.. men kom ihåg.. Haters gonna hate hate hate :P
  Skit i dom bara :)

  SvaraRadera
 4. Vill bara, i egenskap av gymnasielärare och idrottsfanatiker, ge mitt stöd och uppskattning till den konstruktiva väg du valt (utifrån Aftonbladetartikeln) att bemöta de negativa krafter som ofta (dessvärre) är verksamma på sociala medier.

  I egenskap av idrottsfanatiker så imponeras jag över "statementet" att redogöra för max- och vilopuls. Har du genomfört ett maxpulstest för att få fram maximalt värde?

  SvaraRadera
 5. Btw!! Grattis i förskott :) Såg nu här efter att du fyller år imorn :)
  GRATTIS!! :) :)

  SvaraRadera
 6. Aftonbladsartikeln är uppe nu (det var så jag hittade hit). Vill bara säga att jag är glad att du gått visare och du är definitivt inte fet eller ful, tvärtom. Modigt att våga berätta vad du varit med om. Stå på dig!

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20332828.ab

  Mvh,
  Roger

  SvaraRadera
 7. Hej Malin
  DU är värdefull, vacker och en modig tjej. Kämpa på med det du vill i livet och glöm inte att det finns snälla tjejer och killar i världen också.

  Kram
  Robban
  Kämpa på

  SvaraRadera
 8. Otroligt med detta näthat. Tycker att du verkar vara väldigt sympatisk och har bra värderingar. Intressanta texter! Kan bara hålla med - väldigt modigt att berätta din historia. Din kämpaglöd inspirerar mig. Du är en förebild för många unga tänker jag. Lev livet - upptäck världen, dig själv och njut av våren (som nog kommer snart).

  Bästa hälsningar!
  Kribba

  SvaraRadera
 9. Otroligt med detta näthat. Tycker att du verkar vara väldigt sympatisk och har bra värderingar. Intressanta texter! Kan bara hålla med - väldigt modigt att berätta din historia. Din kämpaglöd inspirerar mig. Du är en förebild för många unga tänker jag. Lev livet - upptäck världen, dig själv och njut av våren (som nog kommer snart).

  Bästa hälsningar!
  Kribba

  SvaraRadera
 10. Du är väldigt vacker, keep up the good work!

  SvaraRadera