fredag 1 maj 2015

Stänger av mina privata sociala medier.

Då var jag här igen. Tyvärr blir det ännu ett negativt inlägg.
Som jag skrivit förr så har jag, från augusti/september 2014 till mars/april 2015, ätit antidepressiva och ångestdämpande mediciner. En av anledningarna till att jag fick den typ av medicin var för att jag led av ätstörningar. Jag kunde äta två knäckebröd på en hel dag och ändå gå runt med ångest. Den medicinen skulle göra att jag ska fick mer matlust.
Medicinerna har gjort så att jag lever. Utan dom hade jag inte stått här idag, absolut inte. Speciellt inte efter det som hände i december (Läs om situationen med Rasmus HÄR). Men på något vis så hamnade jag i en ond cirkel. Jag trillade tillbaka och började tröstäta, jag käkade mediciner som ökade matlusten och tog bort mättnadskänslan, jag fick ångest för att jag åt mycket, jag tog medicin osv osv. Det hela blev så fel. När man är i situationen så fattar man inte själv vad det här resulterar i. Det hade jag hoppats på att jag gjorde lite tidigare, men nu är det som det är. Jag står här nu, levande, men har dessvärre gått upp 14 kg p.g.a min medicin. På sätt och vis är jag glad att jag upptäckte det såpass tidigt som jag gjorde. Men, things are not as the should be.

Jag kämpar just nu med att gå ner i vikt igen. Så att jag kan se mig själv som en människa, och inte ett monster. Jag har lyckats gå ner nästan 3 kg sedan slutet av mars/början av april. Visst är det bra.. men när man står och ska ta på sig sina favoritbyxor och dom är för små, då blir man ledsen, riktigt jäkla ledsen. Jag har nu ingen medicin att luta mig på - på gott och ont.

Men nu till det som gör mig riktigt jävla förbannad - milt sagt. Elaka kommentarer, spydiga kommentarer. Jag blir så trött, men mest ledsen. Jag vet att jag gjorde en grym viktresa när jag gick ner från 84,4 till 56 kg. Men döm inte någon när ni inte vet vad som ligger bakom. Vissa säger att man får skylla sig själv när man börjar tröstäta - jag håller inte med. Hade jag inte tagit medicinen så hade jag inte gått upp i vikt - men då hade jag heller inte levt idag.
Att se folk som snackar skit om en, att få anonyma kommentarer här på bloggen, kommentarer på Facebook & Instagram - det gör bara ont. Så jag ber er. Jag hoppas inte att det är någon som hellre ser mig död. Tycker ni att jag har blivit lika fet och äcklig som förr så ( SNÄLLA) håll det för er själva. För jag vill kämpa vidare utan medicin och få tillbaka mitt gamla liv igen. Jag vill bara kunna vara Malin igen, för det är jag inte just nu.

Jag har nu valt att stänga ner min privata Facebook, mitt privata konto på instagram och så även twitter. Jag kommer  skriva lite här på bloggen - men inte mycket. Jag kommer uppdatera mina facebooksidor (Malin Henaes Foto & Malin J. Henaes), så även instagram-kontot @malinhenaesfoto. That's it. Jag kämpar vidare och kommer snart tillbaka starkare.

/M.2 kommentarer:

 1. Du har 1249 följare på Instagram, jag tror inte de följer dig för att du är fet och äcklig utan snarare för att du är en väldigt snygg tjej med ett inspirerande liv.
  Du har postat bilder när du var "fet", jag skulle kallat det lite knubbig och sexig. Men då min preferens är mer åt det vältränade hållet så är du ju ännu sexigare nu.
  Mediciner kan ställa till det men behövs de så ät dem, om du väger 56kg eller 75kg är du fortfarande galet snygg. Som någon skrev i en kommentar en gång: Du ser ju ut som en modell
  Idioter finns det tyvärr alltid och tyvärr är det inte lätt att ignorera dem men försök.
  Du har garanterat flerfaldigt fler som vill se dig naken än som inte vill se det ;-)

  Inlägget är inte menat som sexistiskt utan bara ge en åsikt och förhoppningsvis en liten ego-boost. Jag har trotts allt alltid rätt och alla som inte håller med mig har fel ;-)

  SvaraRadera
 2. Har situationen med Rasmus något med det här att göra? :/
  Kämpa på! Styrkekramar!

  SvaraRadera