söndag 5 oktober 2014

Vad har hänt?

Då var denna veckan slut. En mycket händelserik vecka. Jag har varit med i Värnamo nyheter & Kvällsposten. Jag har skickat ännu ett mail till Gislaveds kommun. Jag har fått otroligt många fina mail, kommentarer och sms. Jag har för första gången kunnat vara med på gruppträning (jag vågade). Jag har börjat plugga igen efter en väldigt hård & tuff period. Jag har startat en Facebook sida som heter "Fuck Mobbning". Jag har firat Vetlandas SM guld i speedway. Jag har varit med på tv. 

Ja, jag kan ju forsätta att rabbla upp saker som har hänt, men det ska jag inte. 
Nog om denna veckan. Idag hade jag tänkt att sätta mig i bilen rulla mot Göteborg. Så blev inte fallet och tur är väl det. Jag har en sjuk träningsvärk efter dagens kettlebells pass. Så jag tar tåget imorgon istället. Oha, jag längtar inte efter att stiga upp klockan 06:00 imorgon. 
Dags att sova så jag överhuvudtaget kommer upp imorgon. Godnatt! 

1 kommentar:

 1. Hej Malin

  Läste din artikel om dig i Aftonbladet, man blir ju jävligt förbannad när man läser artikeln.
  Det är lite klyschigt att säga att man skall stå på sig och inte bry sig, men det är ju svårt att låta bli. Men så är det ändå!
  Vad jag ser på din blogg så handlar det till 100% av avundsjuka för du ser ju supersnygg ut och framåt, du kommer klara dig galant fram i livet
  PS! Dessutom så vill 98% av alla killar inte ha trådsmala tjejer ( Thats true) det är mest tjejerna själva som hetsar varandra om det.
  Goo Girl!!!

  //Martin

  SvaraRadera